povești

Spune-ți povestea frumos!

www.corridorelephant.com: Toți avem povești și fiecare ne dorim într-o formă sau alta să iasă la lumină, să fie ascultate și cunoscute de cineva pentru că vrem să fim înțeleși – de o persoană sau de o lume întreagă.

Ne dorim să se știe când suntem fericiți pentru că suntem conștienți că dacă împărtășim o bucurie, aceasta nu se înjumătățește – din contră! Pe de altă parte, uneori ne greu să căutăm în adâncul nostru și să găsim motive reale pentru care suntem supărați, triști, frustrați, iritați și așa mai departe. Alegem în schimb să ținem poveștile ce dau naștere la aceste sentimente în adâncul nostru; le punem o mulțime de ziduri și le ferecăm cu lacăte și lacăte – pentru a ne asigura că nu vor ieși nicicând de acolo. Din fericire nu se aplică prima regulă aici, căci împărtășind genul acesta de povești li se înjumătățește greutatea. Asta nu înseamă că ajunge pe umerii altcuiva, ci pur și simplu ne eliberăm de ea.

Însă la final, indiferent de natura poveștilor pe care alegem să le transmitem, modul în care facem acest lucru e esențail. Prin urma împărtășește-ți gândurile cu blândețe – față de tine și față de cei din jur – și curaj. Spune-ți povestea frumos, pentru că modul în care o faci contează!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s