povești

Dorințe născute din sentimente frumoase

În urmă cu câteva zile am primit un email aparte cu următorul subiect: o rugăminte. I-am dat citire și am găsit acolo o dorință frumoasă, născută dintr-un sentiment minunat!

Bună, numele meu este Dragoș” – așa a început totul și pentru început te provoc să dăm viață gândurilor lui:

„Reușesc să-mi convertesc fiecare lacrimă a tristeții în zâmbet prin prestigiul relației noastre, reușesc să transform fiecare zi din noapte într-un plan metafizic… sunt profund îndrăgostit de simțămintele relației noastre.

De cele mai multe ori reușesc să îndepărtez orice afect, pentru a-ți transmite toate gândurile mele printr-un mod cât mai eficace. Însă, de această dată, patiseriile sunt închise, căpșunii nu se mai comercializează, iar florile nu se mai regăsesc prin dezordinea lăsată de frig.

Sper să aspiri spre cât mai multă libertate în viață, să rămâi înconjurată de aceeași sensibilitate prin care influețezi pe toți cei apropiați să fie mai buni și fiecare decizie pe care o vei lua mai departe să fie cea care nu va schimba total invers înfățișarea adevărului.

La mulți ani de ziua ta, iubita mea și prin fiecare prilej al zilei să îți amintești că ești cea mai importană persoană din viața mea. Te iubesc.”

Dacă mai ai dubii, Victoria, toate aceste rânduri sunt pentru tine, din sufletul omului care te prețuiește nespus. Și pentru că mâine e ziua ta, îți doresc să ai parte de vise. Multe vise! Știi, visele ne fac liberi, iar dacă luptăm pentru ele și le transformăm în realitate, ne fac fericiți și împliniți. Și-ți mai doresc să fii puternică – mă refer la puterea aceea pe care o au femeile de a zâmbi atunci când întâmpină greutăți. Și nu în ultimul rând îți doresc să prețuiești ce ai și să înconjori pe toți cei ce-ți sunt alături cu multă iubire!

La mulți ani Victoria!

hearts

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s