Bărbat cu tentă de Don Juan

Ți-a zis că filmul lui preferat e ”Now you see me”? Deși, bineînțeles că a uitat să-ți spună cât se regăsește în el, mai ales la faza: now you don’t!
Ți-a spus despre ultima vacanță în străinătate și despre cercetarea sa? Înseamnă că ține la tine..
Și dacă ți-a mai povestit ceva de prin copilăria lui înseamnă că-i îndrăgostit de-a binelea!
Crede-mă pe cuvânt – îți spun pentru că așa a fost de fiecare dată, pentru că nu ești singura … (și n-am folosit intenționat trecutul când am conjugat verbul a fi din propoziția anterioară.)
Adevăru-i că-i nehotărât și unul mare … ai dat din nou peste un om care nu știe ce vrea, peste unul ce numără stele (multe la număr!) dar pierde luna în drumul său.

man

Anunțuri

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. sebastianmihail spune:

    De multe ori, faptul că-ţi povesteşte despre copilăria lui e o dovadă de încredere. Altfel, nu ţi-ar povesti absolut nimic despre el, nu l-ai cunoaşte absolut deloc, prin ce a trecut şi cum l-au format poveştile alea. Îţi povesteşte ca să înţelegi (chiar dacă între timp numără stele :D). Pentru că altfel te-ar întreba doar despre tine, ca să-ţi găsească punctele slabe şi apoi să apese acolo unde te doare cel mai tare şi să te controleze. Abia atunci ar fi un Don Juan în toată regula.

    1. Ai dreptate, de cele mai multe ori, când cineva-ți vorbește despre copilăria lui e o dovadă de încredere – doar că aici nu se punea ca el să aibă încredere în tine, ci tu, ca femeie, în el.
      Și nu vorbește doar despre tine – nici nu-i de dorit, ci vorbește (prea mult) despre el, prin urmare e doar un bărbat cu tentă de Don Juan 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s