Scrisori catre cunoscuti si nestiuti

Celor care au cautat pixul …

Teoretic, in scrisorile mele, nu ma adresez decat unei singure persoane. Azi fac exceptie, pentru ca nu pot desparti cele doua persoane in acest moment nici macar scriindu-i fiecaruia cate o scrisoare.

Trebuie sa fac o precizare importanta spun eu: oamenii sunt impartiti in mai multe categorii. Unii muncesc (care nu sunt chiar atat de multi), unii intretin atmosfera (ei spun ca in realitate creaza un mediu propice celor care muncesc – fie… ), unii vegeteaza, altii fac umbra pamantului, etc.

Dar haide sa ne oprim asupra celor care intretin atmosfera; cea mai noua metoda? Au decis sa stea sub masa! De fapt „au cautat un pix” timp de 10 minute (simpla lor explicatie).  In realitate stateau linistiti, muuuult prea linistiti in comparatie cu personalitatea lor zburdalnica.. Ce le trecea prin minte? Nu stiu! Dar e interesant sa vezi doua persoane de 17 ani iesind pe rand de sub o masa! Cel putin vin cu ceva nou!

P.S. Nu cumva sa credeti ca se jucau de-a v-ati ascunselea. De fapt incercau sa rezolve o problema care suna cam asa:  „Se dau x caini si y pisici. Sa se afle … „.  Sa fi cautat oare raspunsul?

P.S.S. Sper ca veti aprecia sacrilegiul pe care l-am facut, incalcand normele scrierii corecte a unei scrisori, doar de dragul vostru, pentru a va spune ca voi dati sarea si piperul (luati-o ca pe un compliment!).

Anunțuri

2 gânduri despre „Celor care au cautat pixul …

  1. Bun…X caini si Y pisici.
    Dar pana la urma care a fost rezultatul problemei ?
    Au mau ramas pisici ? :))
    Iar treaba cu pixul…bine ca nu a fost doar unul singur ca statea mai mult sub masa :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s